Którą część chcesz przyrządzić?

Lekko pikantny gulasz z cielęciny

Zobacz przepis

Kotlety z kością cielęce na szparagach

Zobacz przepis

Rolady Śląskie z kluskami

Zobacz przepis

Kofty wolowe

Zobacz przepis

Pieczarki portabello nadziewane mięsem wołowym

Zobacz przepis

Tatar wołowy

Zobacz przepis

Gulasz wołowy z kładzionymi kluseczkami

Zobacz przepis

Pasztet wołowo-drobiowy z rosołu

Zobacz przepis

Kiełbasa wołowa

Zobacz przepis

Gołąbki z mięsem wołowym

Zobacz przepis

Pastrami

Zobacz przepis

Pierogi z cielęciną i kaszą gryczaną

Zobacz przepis

Mięso wołowe w słoiku

Zobacz przepis

Górka cielęca z kością

Zobacz przepis

Włoska rolada wołowa braciole

Zobacz przepis

Gulasz cielęcy z pieczarkami

Zobacz przepis
1 2 3 4 5 6 11