Którą część chcesz przyrządzić?

Górka cielęca z kością, kremowa polenta, kalafior

Zobacz przepis

Pierogi z mięsem wołowym na ostro z rodzynkami

Zobacz przepis

T –bone stek, pieczone ziemniaki, masło paprykowe

Zobacz przepis

Udziec cielęcy pieczony w tymianku z kandyzowanymi nowalijkami

Zobacz przepis

Stek z polędwicy wołowej Surf&turf z krewetkami i pianką z trawy cytrynowej

Zobacz przepis

Wołowina w czarnym pieprzu po chińsku

Zobacz przepis

Boeuf Strogonow

Zobacz przepis

Canelloni Bolognese

Zobacz przepis

Kartacze z wołowiną

Zobacz przepis

Policzki Cielęce

Zobacz przepis

Policzek wołowy w winie aroniowym z kaszą gryczaną i kremem z kalafiora

Zobacz przepis

Mięso z giczy wołowej z domowym makaronem, kurkami i szpinakiem

Zobacz przepis

Pierożki z duszonego mięsa z żeber wołowych w sosie z lubczyka

Zobacz przepis

Sztuka mięsa w sosie czosnkowo-chrzanowym

Zobacz przepis

Stek z mielonej wołowiny, grillowane marchewki, smażone ziemniaki, masło czosnkowe

Zobacz przepis

Gulasz mazurski z wołowiny z kopytkami

Zobacz przepis
1 2 3 6