Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Którą część chcesz przyrządzić?
Antrykot
Biodrówka
Flaki
Kark
Kości wołowe
Krzyżowa
Ligawa
Łata
Łopatka
Mostek
Ogon
Polędwica
Pręga
Rostbef
Rozbratel
Szponder
Udziec
Nóżki cielęce
Zobacz przepis
Pieczeń cielęca z szałwią i czosnkiem
Zobacz przepis
Spaghetti z wołowiną, pomidorami i szpinakiem
Zobacz przepis
Duszona pręga wołowa
Zobacz przepis
Cielęcina z ciecierzycą
Zobacz przepis
Wołowina po mongolsku
Zobacz przepis
Wołowina po burgundzku
Zobacz przepis
Wołowina teriaky z porem
Zobacz przepis
Zupa strogonow
Zobacz przepis
Duszony udziec wołowy
Zobacz przepis
Rolada z laty wołowej faszerowana serem i grzybami
Zobacz przepis
Rolada cielęca nadziewana papryka i pieczarkami
Zobacz przepis
Zupa pomidorowa z pulpetami wołowymi
Zobacz przepis
Krokiety z wołowiną
Zobacz przepis
Duszona wołowina w plastrach
Zobacz przepis
Gulasz wołowy z boczniakami
Zobacz przepis
1
2
3
…
11
Następne »