Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Wybierz inną część:
Antrykot
|
Biodrówka
|
Flaki
|
Kark
|
Kości wołowe
|
Krzyżowa
|
Ligawa
|
Łata
|
Łopatka
|
Mostek
|
Ogon
|
Polędwica
|
Pręga
|
Rostbef
|
Rozbratel
|
Szponder
|
Udziec
|
Przepisy dla:
Udziec
Duszona wołowina w plastrach
Zobacz przepis
Sznycel cielęcy z jajkiem sadzonym
Zobacz przepis
Rolady Śląskie z kluskami
Zobacz przepis
Bogracz wolowy
Zobacz przepis
Udziec cielęcy pieczony w tymianku z kandyzowanymi nowalijkami
Zobacz przepis
Kotlet z udźca cielęcego z sałatką z ogórków
Zobacz przepis
Wywar z buraków z kołdunami
Zobacz przepis
Zrazy zawijane po warszawsku
Zobacz przepis
Bitki wołowe z grzybami
Zobacz przepis
Roladki z kapusty nadziewane kasza jaglaną i cielęciną
Zobacz przepis