Którą część chcesz przyrządzić?

Gicz cielęca z warzywami i pęczakiem

Zobacz przepis

Sezonowany stek z antrykotu na gorącym półmisku z zieloną fasolką i smażonymi ziemniakami

Zobacz przepis

Kotlet z udźca cielęcego z sałatką z ogórków

Zobacz przepis

Polędwica wołowa przyprawiona rozmarynem, mus z ziemniaków, smażone kurki z szalotką

Zobacz przepis

Polędwica wołowa ze szparagami i zapiekanymi ziemniakami

Zobacz przepis

Pieczeń wołowa podana na kapuście z kminkiem

Zobacz przepis

Cielęcina z musem z dyni i grillowaną cukinią

Zobacz przepis

Cielęcina w parmezanie ze szparagami i sosem pomidorowym

Zobacz przepis

Cielęcina pieczona w ziołach na pomidorowej konfiturze

Zobacz przepis

Polędwica z boczkiem i rozmarynem górskim podana z kaszą gryczaną

Zobacz przepis

Grillowany antrykot wołowy podany z ciepłą sałatką z kalafiora, bobu i kurek

Zobacz przepis

T-bone stek z zieloną fasolką i pieczonym ziemniakiem

Zobacz przepis

Grillowany sirloin z domowymi frytkami z warzyw i sałatką z pomidorków wiśniowych i ziół

Zobacz przepis

Pieczony rostbef z grzybami i kaszą kus kus

Zobacz przepis

Wołowina z orzeszkami na ostro

Zobacz przepis

Makaron szczawiowy z cielęciną i pestkami dyni

Zobacz przepis
1 2 3 4 6