Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Wybierz inną część:
Antrykot
|
Biodrówka
|
Flaki
|
Kark
|
Kości wołowe
|
Krzyżowa
|
Ligawa
|
Łata
|
Łopatka
|
Mostek
|
Ogon
|
Polędwica
|
Pręga
|
Rostbef
|
Rozbratel
|
Szponder
|
Udziec
|
Przepisy dla:
Pręga
Duszona pręga wołowa
Zobacz przepis
Wołowina po burgundzku
Zobacz przepis
Kartacze z mięsem wołowym
Zobacz przepis
Bogracz wolowy
Zobacz przepis
Sztuka mięsa w sosie czosnkowo-chrzanowym
Zobacz przepis
Pręga wołowa z prawdziwkami, szpinakiem i kaszą gryczaną
Zobacz przepis
Jesienny gulasz wołowy
Zobacz przepis
Sztuka mięsa w sosie chrzanowym
Zobacz przepis
Gulasz wołowy z jarzynami
Zobacz przepis
Rosół tradycyjny
Zobacz przepis
Delikatny pasztet wołowy z konfiturą z cebuli i wiśni
Zobacz przepis
Tortilla z wołowiną i czerwoną fasolą
Zobacz przepis