Którą część chcesz przyrządzić?

Carpaccio z surowej poledwicy

Zobacz przepis

Bitki wołowe w sosie grzybowym

Zobacz przepis

Wołowina duszona w sosie własnym

Zobacz przepis

Żeberka wołowe duszone z zielonym pieprzem

Zobacz przepis

Kiełbasa cielęca

Zobacz przepis

Antrykot z kością z rosołu w sosie musztardowym

Zobacz przepis

Antrykot z fasolka szparagową

Zobacz przepis

Carpaccio z wędzonej polędwicy

Zobacz przepis

Bogracz wolowy

Zobacz przepis

Duszona wolowina z zielonym groszkiem

Zobacz przepis

Antrykot z kością pieczony

Zobacz przepis

Rosół wołowy

Zobacz przepis

Górka cielęca z kością, kremowa polenta, kalafior

Zobacz przepis

Pierogi z mięsem wołowym na ostro z rodzynkami

Zobacz przepis

T –bone stek, pieczone ziemniaki, masło paprykowe

Zobacz przepis

Udziec cielęcy pieczony w tymianku z kandyzowanymi nowalijkami

Zobacz przepis
1 3 4 5 6 7 11