Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Którą część chcesz przyrządzić?
Antrykot
Biodrówka
Flaki
Kark
Kości wołowe
Krzyżowa
Ligawa
Łata
Łopatka
Mostek
Ogon
Polędwica
Pręga
Rostbef
Rozbratel
Szponder
Udziec
Carpaccio z surowej poledwicy
Zobacz przepis
Bitki wołowe w sosie grzybowym
Zobacz przepis
Wołowina duszona w sosie własnym
Zobacz przepis
Żeberka wołowe duszone z zielonym pieprzem
Zobacz przepis
Kiełbasa cielęca
Zobacz przepis
Antrykot z kością z rosołu w sosie musztardowym
Zobacz przepis
Antrykot z fasolka szparagową
Zobacz przepis
Carpaccio z wędzonej polędwicy
Zobacz przepis
Bogracz wolowy
Zobacz przepis
Duszona wolowina z zielonym groszkiem
Zobacz przepis
Antrykot z kością pieczony
Zobacz przepis
Rosół wołowy
Zobacz przepis
Górka cielęca z kością, kremowa polenta, kalafior
Zobacz przepis
Pierogi z mięsem wołowym na ostro z rodzynkami
Zobacz przepis
T –bone stek, pieczone ziemniaki, masło paprykowe
Zobacz przepis
Udziec cielęcy pieczony w tymianku z kandyzowanymi nowalijkami
Zobacz przepis
« Poprzednie
1
…
3
4
5
6
7
…
11
Następne »