Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Którą część chcesz przyrządzić?
Antrykot
Biodrówka
Flaki
Kark
Kości wołowe
Krzyżowa
Ligawa
Łata
Łopatka
Mostek
Ogon
Polędwica
Pręga
Rostbef
Rozbratel
Szponder
Udziec
Stek z polędwicy wołowej Surf&turf z krewetkami i pianką z trawy cytrynowej
Zobacz przepis
Wołowina w czarnym pieprzu po chińsku
Zobacz przepis
Boeuf Strogonow
Zobacz przepis
Canelloni Bolognese
Zobacz przepis
Kartacze z wołowiną
Zobacz przepis
Policzki Cielęce
Zobacz przepis
Policzek wołowy w winie aroniowym z kaszą gryczaną i kremem z kalafiora
Zobacz przepis
Mięso z giczy wołowej z domowym makaronem, kurkami i szpinakiem
Zobacz przepis
Pierożki z duszonego mięsa z żeber wołowych w sosie z lubczyka
Zobacz przepis
Sztuka mięsa w sosie czosnkowo-chrzanowym
Zobacz przepis
Stek z mielonej wołowiny, grillowane marchewki, smażone ziemniaki, masło czosnkowe
Zobacz przepis
Gulasz mazurski z wołowiny z kopytkami
Zobacz przepis
Gicz cielęca z warzywami i pęczakiem
Zobacz przepis
Sezonowany stek z antrykotu na gorącym półmisku z zieloną fasolką i smażonymi ziemniakami
Zobacz przepis
Kotlet z udźca cielęcego z sałatką z ogórków
Zobacz przepis
Polędwica wołowa przyprawiona rozmarynem, mus z ziemniaków, smażone kurki z szalotką
Zobacz przepis
« Poprzednie
1
…
4
5
6
7
8
…
11
Następne »