Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Wybierz inną część:
Antrykot
|
Biodrówka
|
Flaki
|
Kark
|
Kości wołowe
|
Krzyżowa
|
Ligawa
|
Łata
|
Łopatka
|
Mostek
|
Ogon
|
Polędwica
|
Pręga
|
Rostbef
|
Rozbratel
|
Szponder
|
Udziec
|
Przepisy dla:
Polędwica
Azjatycka sałatka z wołowiną
Zobacz przepis
Makaron smażony z wołowina
Zobacz przepis
Befsztyk w pieprzu kolorowym
Zobacz przepis
Tatar wołowy
Zobacz przepis
Carpaccio z wędzonej polędwicy
Zobacz przepis
T –bone stek, pieczone ziemniaki, masło paprykowe
Zobacz przepis
Stek z polędwicy wołowej Surf&turf z krewetkami i pianką z trawy cytrynowej
Zobacz przepis
Wołowina w czarnym pieprzu po chińsku
Zobacz przepis
Boeuf Strogonow
Zobacz przepis
Polędwica wołowa przyprawiona rozmarynem, mus z ziemniaków, smażone kurki z szalotką
Zobacz przepis
Polędwica wołowa ze szparagami i zapiekanymi ziemniakami
Zobacz przepis
Polędwica z boczkiem i rozmarynem górskim podana z kaszą gryczaną
Zobacz przepis
Polędwica wołowa w chrupiącym cieście z grzybami i kaszą gryczaną
Zobacz przepis
Krem z zielonego groszku z paskami wołowiny
Zobacz przepis
Carpaccio wołowe z mieszaną sałatą, smażone prawdziwki
Zobacz przepis
Szaszłyki z wołowiny z warzywami i salsą paprykową
Zobacz przepis
1
2
Następne »