Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Wybierz inną część:
Antrykot
|
Biodrówka
|
Flaki
|
Kark
|
Kości wołowe
|
Krzyżowa
|
Ligawa
|
Łata
|
Łopatka
|
Mostek
|
Ogon
|
Polędwica
|
Pręga
|
Rostbef
|
Rozbratel
|
Szponder
|
Udziec
|
Przepisy dla:
Mostek
Pastrami
Zobacz przepis
Makaron szczawiowy z cielęciną i pestkami dyni
Zobacz przepis
Żurek po polsku z cielęciną i warzywami
Zobacz przepis
Jesienny gulasz wołowy
Zobacz przepis
Paprykarz cielęcy
Zobacz przepis
Duszona wołowina
Zobacz przepis
Pulpety wołowe w sosie pomidorowym
Zobacz przepis
Gulasz wołowy z jarzynami
Zobacz przepis
Zupa krem z cielęciny z czosnkiem
Zobacz przepis