Którą część chcesz przyrządzić?

Cielęcina z pieczarkami w sosie śmietanowym z majerankiem

Zobacz przepis

Pręga wołowa z prawdziwkami, szpinakiem i kaszą gryczaną

Zobacz przepis

Pieczona wołowina z sałatką ze szczawiu i puree z gruszki

Zobacz przepis

Polędwica wołowa w chrupiącym cieście z grzybami i kaszą gryczaną

Zobacz przepis

Policzki wołowe z warzywami po warszawsku

Zobacz przepis

Ogony z polędwicy wołowej z purre z gruszki i sałatką z cykorii i oscypka

Zobacz przepis

Bitki wołowe z kopytkami w sosie z grzybami i porem

Zobacz przepis

Krem z zielonego groszku z paskami wołowiny

Zobacz przepis

Bulion z ogonów wołowych, pierożki z kurkami

Zobacz przepis

Rosół wołowy z makaronem jajecznym

Zobacz przepis

Żurek po polsku z cielęciną i warzywami

Zobacz przepis

Flaki po warszawsku

Zobacz przepis

Wywar z buraków z kołdunami

Zobacz przepis

Krem z cielęciny z jajkiem przepiórczym i pieczonym czosnkiem niedźwiedzim

Zobacz przepis

Pieczona cukinia nadziewana mięsem wołowym

Zobacz przepis

Carpaccio wołowe z mieszaną sałatą, smażone prawdziwki

Zobacz przepis
1 2 3 4 5 6