Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Którą część chcesz przyrządzić?
Antrykot
Biodrówka
Flaki
Kark
Kości wołowe
Krzyżowa
Ligawa
Łata
Łopatka
Mostek
Ogon
Polędwica
Pręga
Rostbef
Rozbratel
Szponder
Udziec
Policzki wołowe z warzywami po warszawsku
Zobacz przepis
Ogony z polędwicy wołowej z purre z gruszki i sałatką z cykorii i oscypka
Zobacz przepis
Bitki wołowe z kopytkami w sosie z grzybami i porem
Zobacz przepis
Krem z zielonego groszku z paskami wołowiny
Zobacz przepis
Bulion z ogonów wołowych, pierożki z kurkami
Zobacz przepis
Rosół wołowy z makaronem jajecznym
Zobacz przepis
Żurek po polsku z cielęciną i warzywami
Zobacz przepis
Flaki po warszawsku
Zobacz przepis
Wywar z buraków z kołdunami
Zobacz przepis
Krem z cielęciny z jajkiem przepiórczym i pieczonym czosnkiem niedźwiedzim
Zobacz przepis
Pieczona cukinia nadziewana mięsem wołowym
Zobacz przepis
Carpaccio wołowe z mieszaną sałatą, smażone prawdziwki
Zobacz przepis
Greckie cofty wołowe
Zobacz przepis
Wątróbka cielęca z cebulą, lubczykiem, maślaną bułką i sałatą z jabłkiem
Zobacz przepis
Grasica cielęca, karmelizowana antonówka i krem pietruszkowy
Zobacz przepis
Szaszłyki z wołowiny z warzywami i salsą paprykową
Zobacz przepis
« Poprzednie
1
…
6
7
8
9
10
11
Następne »