Którą część chcesz przyrządzić?

Policzki wołowe z warzywami po warszawsku

Zobacz przepis

Ogony z polędwicy wołowej z purre z gruszki i sałatką z cykorii i oscypka

Zobacz przepis

Bitki wołowe z kopytkami w sosie z grzybami i porem

Zobacz przepis

Krem z zielonego groszku z paskami wołowiny

Zobacz przepis

Bulion z ogonów wołowych, pierożki z kurkami

Zobacz przepis

Rosół wołowy z makaronem jajecznym

Zobacz przepis

Żurek po polsku z cielęciną i warzywami

Zobacz przepis

Flaki po warszawsku

Zobacz przepis

Wywar z buraków z kołdunami

Zobacz przepis

Krem z cielęciny z jajkiem przepiórczym i pieczonym czosnkiem niedźwiedzim

Zobacz przepis

Pieczona cukinia nadziewana mięsem wołowym

Zobacz przepis

Carpaccio wołowe z mieszaną sałatą, smażone prawdziwki

Zobacz przepis

Greckie cofty wołowe

Zobacz przepis

Wątróbka cielęca z cebulą, lubczykiem, maślaną bułką i sałatą z jabłkiem

Zobacz przepis

Grasica cielęca, karmelizowana antonówka i krem pietruszkowy

Zobacz przepis

Szaszłyki z wołowiny z warzywami i salsą paprykową

Zobacz przepis
1 6 7 8 9 10 11