Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Którą część chcesz przyrządzić?
Antrykot
Biodrówka
Flaki
Kark
Kości wołowe
Krzyżowa
Ligawa
Łata
Łopatka
Mostek
Ogon
Polędwica
Pręga
Rostbef
Rozbratel
Szponder
Udziec
Polędwica wołowa ze szparagami i zapiekanymi ziemniakami
Zobacz przepis
Pieczeń wołowa podana na kapuście z kminkiem
Zobacz przepis
Cielęcina z musem z dyni i grillowaną cukinią
Zobacz przepis
Cielęcina w parmezanie ze szparagami i sosem pomidorowym
Zobacz przepis
Cielęcina pieczona w ziołach na pomidorowej konfiturze
Zobacz przepis
Polędwica z boczkiem i rozmarynem górskim podana z kaszą gryczaną
Zobacz przepis
Grillowany antrykot wołowy podany z ciepłą sałatką z kalafiora, bobu i kurek
Zobacz przepis
T-bone stek z zieloną fasolką i pieczonym ziemniakiem
Zobacz przepis
Grillowany sirloin z domowymi frytkami z warzyw i sałatką z pomidorków wiśniowych i ziół
Zobacz przepis
Pieczony rostbef z grzybami i kaszą kus kus
Zobacz przepis
Wołowina z orzeszkami na ostro
Zobacz przepis
Makaron szczawiowy z cielęciną i pestkami dyni
Zobacz przepis
Cielęcina z pieczarkami w sosie śmietanowym z majerankiem
Zobacz przepis
Pręga wołowa z prawdziwkami, szpinakiem i kaszą gryczaną
Zobacz przepis
Pieczona wołowina z sałatką ze szczawiu i puree z gruszki
Zobacz przepis
Polędwica wołowa w chrupiącym cieście z grzybami i kaszą gryczaną
Zobacz przepis
« Poprzednie
1
…
5
6
7
8
9
…
11
Następne »