Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Home
O wołowinie
Dlaczego
wołowina z ras mięsnych?
Przyrządzanie wołowiny
Przygotowanie wołowiny
Jak przechowywać wołowinę?
Jak kupować wołowinę?
O projekcie
Przepisy
Kontakt
Wybierz inną część:
Antrykot
|
Biodrówka
|
Flaki
|
Kark
|
Kości wołowe
|
Krzyżowa
|
Ligawa
|
Łata
|
Łopatka
|
Mostek
|
Ogon
|
Polędwica
|
Pręga
|
Rostbef
|
Rozbratel
|
Szponder
|
Udziec
|
Przepisy dla:
Polędwica
Tradycyjny tatar wołowy
Zobacz przepis
Carpaccio z marynowanej polędwicy
Zobacz przepis
Carpaccio z marynowanej wołowiny
Zobacz przepis
Szaszłyki z papryką
Zobacz przepis
Bryzol
Zobacz przepis
Wędzona polędwica wołowa w musie z selera z malinowymi pomidorami
Zobacz przepis
Plastry wołowiny z rukolą, serem zagrodowym, gruszką konferencją i dressingiem z orzechów
Zobacz przepis
Polędwiczki wołowe z puree gruszkowym
Zobacz przepis
Szaszłyki z wołowiny
Zobacz przepis
Tatar wołowy
Zobacz przepis
« Poprzednie
1
2