logo Najlepsza Polska Wołowina
  • Home
  • O wołowinie
    • Dlaczego
      wołowina z ras mięsnych?
    • Przyrządzanie wołowiny
    • Przygotowanie wołowiny
    • Jak przechowywać wołowinę?
    • Jak kupować wołowinę?
  • O projekcie
  • Przepisy
  • Kontakt
logo Najlepsza Polska Wołowina
  • Home
  • O wołowinie
    • Dlaczego
      wołowina z ras mięsnych?
    • Przyrządzanie wołowiny
    • Przygotowanie wołowiny
    • Jak przechowywać wołowinę?
    • Jak kupować wołowinę?
  • O projekcie
  • Przepisy
  • Kontakt

Wołowina duszona w sosie własnym

mięso wołowe bez kości
500 gramów
mąka 2 łyżki
sól morska jodowana drobnoziarnista do smaku
pieprz czarny mielony do smaku
cebula biała 2 sztuki
śmietana 18% 100 mililitrów
olej do smażenia
woda

Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download redmi firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course
Gotujesz?
Przyślij przepis
Kliknij tutaj
← Poprzedni przepis - Żeberka wołowe duszone z zielonym pieprzem
Następny przepis - Bitki wołowe w sosie grzybowym →
  • Inne przepisy


    • Wołowina po burgundzkuWołowina po burgundzku
    • Carpaccio z marynowanej polędwicyCarpaccio z marynowanej polędwicy
    • Rolady Śląskie z kluskamiRolady Śląskie z kluskami
    • Cielęcina w parmezanie ze szparagami i sosem pomidorowymCielęcina w parmezanie ze szparagami i sosem pomidorowym
  • Home
  • O projekcie
  • O wołowinie
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
Sfinansowano ze środków Funduszu Promocji Mięsa Wołowego
Wszelkie prawa zastrzeżone. Najlepsza Polska Wołowina © 2022
Projekt i realizacja Agencja Reklamowa Matrix