logo Najlepsza Polska Wołowina
  • Home
  • O wołowinie
    • Dlaczego
      wołowina z ras mięsnych?
    • Przyrządzanie wołowiny
    • Przygotowanie wołowiny
    • Jak przechowywać wołowinę?
    • Jak kupować wołowinę?
  • O projekcie
  • Przepisy
  • Kontakt
logo Najlepsza Polska Wołowina
  • Home
  • O wołowinie
    • Dlaczego
      wołowina z ras mięsnych?
    • Przyrządzanie wołowiny
    • Przygotowanie wołowiny
    • Jak przechowywać wołowinę?
    • Jak kupować wołowinę?
  • O projekcie
  • Przepisy
  • Kontakt

Wołowina duszona w sosie własnym

mięso wołowe bez kości
500 gramów
mąka 2 łyżki
sól morska jodowana drobnoziarnista do smaku
pieprz czarny mielony do smaku
cebula biała 2 sztuki
śmietana 18% 100 mililitrów
olej do smażenia
woda

Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
udemy free download
download micromax firmware
Download Nulled WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
Gotujesz?
Przyślij przepis
Kliknij tutaj
← Poprzedni przepis - Żeberka wołowe duszone z zielonym pieprzem
Następny przepis - Bitki wołowe w sosie grzybowym →
  • Inne przepisy


    • Gulasz cielęcy z ziołowymi kluskamiGulasz cielęcy z ziołowymi kluskami
    • Cielęcina z białą fasoląCielęcina z białą fasolą
    • Zrazy zawijane po warszawskuZrazy zawijane po warszawsku
    • Mięso wołowe w słoikuMięso wołowe w słoiku
  • Home
  • O projekcie
  • O wołowinie
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
Sfinansowano ze środków Funduszu Promocji Mięsa Wołowego
Wszelkie prawa zastrzeżone. Najlepsza Polska Wołowina © 2022
Projekt i realizacja Agencja Reklamowa Matrix