logo Najlepsza Polska Wołowina
  • Home
  • O wołowinie
    • Dlaczego
      wołowina z ras mięsnych?
    • Przyrządzanie wołowiny
    • Przygotowanie wołowiny
    • Jak przechowywać wołowinę?
    • Jak kupować wołowinę?
  • O projekcie
  • Przepisy
  • Kontakt
logo Najlepsza Polska Wołowina
  • Home
  • O wołowinie
    • Dlaczego
      wołowina z ras mięsnych?
    • Przyrządzanie wołowiny
    • Przygotowanie wołowiny
    • Jak przechowywać wołowinę?
    • Jak kupować wołowinę?
  • O projekcie
  • Przepisy
  • Kontakt

Rostbef z groszkiem cukrowym

Groszek cukrowy blanszujemy i kroimy na pół, mieszamy z posiekaną dymką, chili sosem sojowym i olejem sezamowym.

Na patelnię wlewamy olej. Gdy patelnia będzie gorąca, kładziemy steki i smażymy, pod koniec smażenia dodajemy masło.

Mięso odkładamy na 3 minuty, aby odpoczęło.

Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
udemy course download free
download coolpad firmware
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download
Gotujesz?
Przyślij przepis
Kliknij tutaj
← Poprzedni przepis - Antrykot ze szparagami
Następny przepis - Rostbef w ciemnej glazurze wołowej →
  • Inne przepisy


    • Pulpety wołowe w sosie pomidorowymPulpety wołowe w sosie pomidorowym
    • Policzek wołowy w winie aroniowym z kaszą gryczaną i kremem z kalafioraPoliczek wołowy w winie aroniowym z kaszą gryczaną i kremem z kalafiora
    • Polędwica wołowa przyprawiona rozmarynem, mus z ziemniaków, smażone kurki z szalotkąPolędwica wołowa przyprawiona rozmarynem, mus z ziemniaków, smażone kurki z szalotką
    • Polędwica z boczkiem i rozmarynem górskim podana z kaszą gryczanąPolędwica z boczkiem i rozmarynem górskim podana z kaszą gryczaną
  • Home
  • O projekcie
  • O wołowinie
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
Sfinansowano ze środków Funduszu Promocji Mięsa Wołowego
Wszelkie prawa zastrzeżone. Najlepsza Polska Wołowina © 2022
Projekt i realizacja Agencja Reklamowa Matrix